Coaching

Als bewustzijnscoach help ik je om meer vanuit je hart te gaan leven. Wat weerhoudt je ervan om authentiek te zijn?

In het verleden zijn er vele kwetsingen geweest, waardoor je je bent gaan aanpassen aan de omgeving. Als kind kon je niet anders. Je had de liefde van je omgeving nodig, dus onderdrukte je eigenschappen of verlangens. Niet bewust natuurlijk. Maar nu ben je volwassen en mis je ‘iets’. Je voelt je onecht, je voelt je geleefd. Dat komt omdat je nog steeds vanuit die aangepaste vorm leeft. Maar het kán anders. Als je je bewust bent van je patronen, heb je een keus om het anders te doen. Als je geïnteresseerd bent om te onderzoeken wat er (nog meer) in je leeft ben je bij mij op de goede plek.

Inzoomen
Door in te zoomen op situaties waar je last van hebt kun je veel ontdekken over jezelf. Overtuigingen, gevoelens en je gebruikelijke manier van reageren worden zichtbaar en voelbaar. Anders gezegd: jouw persoonlijkheid komt in beeld. Die persoonlijkheid, die zich in de loop van je leven gevormd heeft, is eigenlijk een optelsom van al je overtuigingen, aannames, conclusies, gevoelens en ervaringen.

Uitzoomen
Kun je je voorstellen dat je ruimer kunt zijn dan je persoonlijkheid? Dit Ruimere Zijn verkennen we door uit te zoomen. Op een afstandje kijken naar een (lastige) situatie maakt al dat je ruimer bent: je valt al niet meer helemaal samen met de situatie. Je neemt de positie in van waarnemer. Vind je het leuk om het Ruimere Zijn te onderzoeken?

Wil je weten met welke vragen je bij mij terecht kunt? Klik dan op coachvragen.

En hier kun je kijken voor praktische informatie over het coachtraject.

Reacties zijn gesloten.